opvang
wo, 30/06/2021

Van droom naar (een stukje) werkelijkheid

Opvang is een van de centrale pijlers van Raket. Voor de start van het pilootproject brachten leerlingen uit het buitengewoon onderwijs zoveel tijd door op de bus dat er amper nood was aan voor- en naschoolse opvang op hun maat. Nu zij niet meer zo lang op de bus zitten, is dat anders.
kind speelt2_Dennenhof
wo, 16/12/2020

Inclusietraject buitenschoolse kinderopvang

De organisatie van inclusieve opvang brengt naast heel wat kansen en verrijking ook een aantal uitdagingen met zich mee. Daarom organiseert Raket een inclusietraject voor buitenschoolse opvanginitiatieven die hun werking voor kinderen met specifieke ondersteuningsnoden willen versterken. Organiseer jij opvang en is je interesse gewekt? Lees dan zeker verder!

 

kind speelt_Dennenhof
di, 15/12/2020

Dien een projectaanvraag in en maak je opvang inclusief

Wil jij ook graag (meer) inclusieve opvang bieden, maar laat je budget dat niet toe? Goed nieuws, want Raket voorziet subsidies om nieuwe opvangplaatsen te creëren voor kinderen uit het buitengewoon onderwijs. Voor wie nog twijfelt, lichten we graag enkele kinderopvanginitiatieven uit die vorig jaar groen licht kregen voor de uitvoering van hun projectaanvraag.