Overzicht scholen, haltes en opvang op 1 kaart

Samen zorgen we er voor dat elke leerling met specifieke onderwijsbehoeften binnen een zo beperkt mogelijke tijd, rekening houdend met de mogelijkheden en context, veilig en comfortabel van en naar school geraakt. Komt een leerling te voet, met de fiets, de auto, het openbaar vervoer of het collectieve leerlingenvervoer? Voor elke keuze is een kaart met alle relevante informatie een handig werkinstrument. 

Wil je de afstand van het verblijfsadres van een leerling naar jouw school weten? Zoek je een centrale op- en afstaphalte in een bepaalde buurt? Wil je een fietsroute uitstippelen? Zoek je de mogelijkheden van openbaar vervoer bij een voor- en naschoolse opvang? Met de interactieve kaart kan het allemaal.

De school bepaalt zo samen met de ouders welke wijze van verplaatsing en welke op- en afstapplaats voor elke leerling afzonderlijk het beste is.

Biedt jouw school geen voor- en naschoolse opvang aan maar heb je dit wel nodig? Dan kan je de opvanglocaties in de buurt van jouw school maar ook in de buurt van het verblijfsadres van de leerling raadplegen.


Rechts bovenaan vind je een zoekbalk waar je kan zoeken op adres. Links bovenaan vind je de zoomfunctie van de kaart. Vlak daarboven vind je de legenda via een zijvenster. Hier kan je de legenda raadplegen alsook al deze lagen aan en uit zetten zodat je enkel op de kaart ziet waar je naar op zoek bent. Je kan deze mogelijkheden interactief gebruiken om jouw woonplaats, jouw school, de nabijgelegen op- en afstapplaatsen of opvangmogelijkheden op te zoeken.