Extra inclusietrajecten: schrijf je in!

Zoals aangekondigd in ons vorige nieuwsbericht, organiseert Raket in samenwerking met drie ervaren organisaties een inclusietraject voor buitenschoolse kinderopvanginitiatieven.

We hadden uiteraard gehoopt op voldoende deelnemers om met een eerste traject van start te gaan, maar intussen hebben we reeds vier (!) volzette trajecten. Omdat we iedere geïnteresseerde de mogelijkheid willen geven om na te denken over inclusie in de opvang, hebben we besloten om nog een extra traject te starten. De data hiervoor liggen nog niet vast, maar van zodra we zes inschrijvingen ontvangen, contacteren we jullie om data te prikken die voor elke deelnemer werken.

Dus, ben jij coördinator of begeleider in de buitenschoolse kinderopvang en wil je opvang bieden aan kinderen uit het buitengewoon onderwijs in de pilootregio Antwerpen? Schrijf je dan hier in! 

Wel interesse om inclusieve kinderopvang aan te bieden maar niet in het bezit van de nodige middelen? Dan kan je ook een projectaanvraag indienen om ondersteuning van Raket te ontvangen.

Heb je nog vragen waarop je het antwoord niet vindt op onze website? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met de organisatoren via projectgroep@buitengewoonleerlingenvervoer.be.

 

We kijken ernaar uit jullie te ontmoeten.